Gyakran ismételt kérdések a Mediterrán kalandok promócióhoz
A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgár természetes személyek, akik a Játék időtartama alatt (2016.10.28-2017.01.31.) az összes Vegeta, EVA, AJVÁR, Lagris, Perfecta, Lino, Bananko promóciós termékekből legalább 2 terméket vásárolnak egyszerre, bármely magyarországi áruházban, a http://www.vegeta.hu/hu/promociok oldalon regisztrálják adataikat (név, e-mail cím) és a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt feltöltik.
A Játékban a magyarországi áruházakban forgalmazott összes Vegeta, EVA, AJVÁR, Lagris, Perfecta, Lino, Bananko márkajelzésű termékek vehetnek részt.
Vásárolj legalább két darab terméket az összes Vegeta, EVA, AJVÁR, Lagris, Perfecta, Lino, Bananko márkajelzésű promóciós termékekből, bármely magyarországi áruházban. Regisztrálj és töltsd fel a http://www.vegeta.hu/hu/promociok oldalra a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot, (Ez a AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: APA03100011 vagy AP123456789). Ez a kód minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban megtalálható.) és a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt.
A Játék 2016. október 28. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2017. január 31. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje a Játék időtartamának vége.
A kódok feltöltésére a weboldalon, a kódbeküldés menüpont alatt van lehetőség. Egy blokkal egy feltöltés lehetséges, egy személy több vásárlással többször is játszhat, amivel növekszik a nyerési esély viszont egy személy csak egy nyereményre jogosult (a nyeremények halmozására nincs lehetőség).
Az AP-kód egy olyan azonosító, amely az AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: AP A03100011, AP 123456789). Ez a kód minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban megtalálható.
Az ajándék megszerzéséhez mindenképpen szükséges a blokk megőrzése, mert az ajándék átvétele előtt szükséges annak bemutatása. Az aktuális játék esetén, a Játék lezártát (a Játék időtartartamának lejáratát) követő 90 napig sértetlenül és olvasható módon megőrizze, mert nyertesség esetén a nyeremény átvételének feltétele az eredeti nyertes blokk bemutatása.
Igen, a Mediterrán kalandok nyereményjáték esetén több vásárlást is feltölthetsz, amivel növeled a nyerési esélyeidet. Ajándékot azonban csak 5 alaklommal nyerhetsz.
A mediterrán kalandok promóció esetében, ha nyertél, akkor el kell küldened a blokkot igazolásként, amit a nyereménnyel együtt visszakapsz!
A napi nyeremények és a tárgy nyeremények esetén a sorsolást követően a Lebonyolító a megadott email címen vagy telefonszámon felveszi Veled a kapcsolatot és amennyiben eljuttatod a vásárlást igazoló nyugtát, illetve megadod a címedet és az adóazonosító jeledet, úgy az ajándékot a lehető legrövidebb időn alatt, de maximum 60 napon belül juttatja el Neked postán vagy futárszolgálattal a megadott címedre. A fődíj esetén a sorsolást követően a Lebonyolító a megadott email címen vagy telefonszámon felveszi Veled a kapcsolatot és amennyiben eljuttatod a vásárlást igazoló nyugtát, illetve megadod a címedet és az adóazonosító jeledet, úgy a lehető legrövidebb időn alatt, de maximum 10 napon belül megkezdi az utazás részleteinek egyeztetését.
A Mediterrán kalandok Játékkal kapcsolatban a mediterrankalandok@ekezet.hu e-mail címre küldj e-mail üzenetet, vagy olvasd el a részletes játékszabályzatot.